Monday, October 7, 2013

Zero To Trainer pada 6hb October 2013

Salam

Alhamdulillah, program 'Train The Trainer' atau 'Zero To Trainer' telah diadakan di Smarts Coach pada 6hb October 2013 di Smarts Coach yang dibimbing oleh Master Trainer Kamarul Azhar Abd Rahman dan dibantu oleh Sir sendiri. 

Untuk julung-julung kalinya Smarts Coach menganjurkan program seumpama ini di pusat latihan Smarts Coach selepas pengubahsuaian pusat latihan. 

Program ini telah dihadiri oleh seramai 12 peserta yang berminat untuk menceburi bidang latihan. Kursus ini memberi latihan teori serta praktikal dalam membentuk ciri-ciri 'trainer' yang berkualiti. Sir juga sempat memberi sedikit tip-tip menjadi 'trainer' diperingkat antarabangsa. 


SirNoordin memulakan program dengan menekankan objektif kursus serta pengalaman dalam memulakan kareer sebagai 'trainer'.


Antara peserta yang hadir adalah En Hilmi Idris yang merupakan seorang artis Pengacara TV3 dalam rancangan Dakwah Milenia - Dai' serta bekas Qari, Nurdila pelajar PhD di UPM yang juga penulis muda, Shafikah dari UIA serta beberapa orang yang kalangan korporat serta usahawan muda. 

Alhamdulilah, maklumbalas yang begitu memberangsangkan yang membuatkan kami juga tidak sabar untuk terus melaksanakan tanggungjawap dalam membimbing kearah modal insan. 

Jika anda berminat untuk menyertai kursus-kursus anjuran Smarts Coach, sila emailkan ke impian@smartscoach.com 


SirNoordin
Smarts Coach

No comments:

Post a Comment