Friday, May 24, 2013

Menerobus Sempadan Kecemerlangan

Salam


Alhamdulillah dengan izin Allah swt, seminar untuk Hari Setiausaha anjuran Fadzilah Kamsah Academy (FKA) telah berjalan dengan lancar. Oleh kerana permintaan yang ramai, seminar ini telah dijalankan selama 2 hari. Hari pertama seramai 88 peserta dan 72 peserta pada hari kedua.   

Seminar ini dinamakan 'MENEROBUS SEMPADAN KECEMERLANGAN' yang diketuai oleh Dato' Dr Fadzilah Kamsah dengan dibantu oleh artis Fahrin Ahmad dan Sir sendiri. 


Untuk program ini, Sir berkongsi Sistem Defensive Smarts (SDS) yang memberi teori dan latihan praktikal dalam Program Pencegahan Jenayah. 

Ternyata ramai berminat dan ingin turut serta mencuba teknik yang mudah tanpa memerlukan kudrat yang kuat. Ini dibuktikan dengan tenaga beberapa orang yang mampu ditangani dengan mudah.


Dato' Fadzilah Kamsah dan peserta program menumpukan perhatian sepenuhnya pelbagai teknik dalam pelbagai situasi.

Sir juga berkongsi teknik-teknik yang boleh digunakan ketika dalam kereta (berhenti disimpang) dimana anda diserang dari luar kereta.

Bergambar bersama2 sebahagian peserta program dari Johor yang begitu teruja untuk mempraktiskannya selalu. Ingat... Practise make Perfect!

Akhir sekali, jutaan terima kasih diucapkan kepada Fadzilah Kamsah Academy (FKA) dan krew Smarts Coach yang bertumpus lumus memberi tunjuk ajar dan menjadi bahan ujian hingga ada yang lebam-lebam. You are the BEST!!
Pastinya selepas bertumpus lumus, makan tengahari disediakan ... Dato' dan Sir sudah selesai beraksi... sekarang bro Fahrin Ahmad... your turn!! Kami semua nak makan.... 

SirNoordin2013

p/s: Sesiapa yang berminat untuk mempelajari Sistem Defensive Smarts (SDS) boleh email ke impian@smartscoach.com atau berhubungi dengan Fadzilah Kamsah Academy (FKA) untuk maklumat lanjut.

No comments:

Post a Comment