Saturday, May 18, 2013

Seminar Motivasi Minda SuperSmarts (MMSS) 12 Mei Masjid Negara

Assalamualaikum


Alhamdulillah, seminar Motivasi Minda SuperSmarts (MMSS) pada 12 Mei 2013 di Masjid Negara telah berjalan dengan lanca dengan kehadiran seramai lebih dari 100 peserta.

Adik-adik peserta telah memberikan tumpuan yang amat baik sekali dimana Sir telah membuka Rahsia 100 Impian bermula dengan kegagalan demi kegagalan yang bertukar kepada kecemerlangan demi kecemerlangan...bagaimana pelajardari kelas terCOROT mampu menguasai lebih dari 20 kepakaran.

"Zero to Hero" - bermula dengan mimpinya untuk "merantau ke seluruh dunia" ....jangan lupa juga KUASA Impian + KUASA Tidak Mengenal Kalah = KECEMERLANGAN!


Sebagaimana tercapainya IMPIAN Sir ...sir doakan semua peserta dan adik2 diluar sana agar tercapai apa jua yang dicita2kan.

Dan juga bersama ibubapa peserta, Sir kongsikan rahsia POLA anak2 bagaimana membina teknik belajar mengikut kebolehan diri.

Oleh kerana seminar ini hanya sehari ...terasa tidak dapat nak berkongsi sepenuhnya walau bagaimanapun bagi adik2 yang akan mengikuti Kem MMSS pada 3-5 Jun 2013 di Nur Laman Bestari... insyallah sir akan berikan Teknik Belajar mengikut Pola Diri dan Kesesuaian.

Semoga Allah memberikan kemudahan dan kelapangan...

Insyallah

SirNoordin

No comments:

Post a Comment