Thursday, January 24, 2013

2013 Suatu permulaan ...

As Salam
Setelah sekian lama memencilkan diri atas faktor kesibukan dengan tugasan harian .. tiba masa untuk kembali berkongsi cerita dan kisah. Selamat Tahun Baru 2013 serta Selawat dan Salam buat junjungan besar kita Nabi Muhammad saw.

2013 ... membuka lembaran dan cerita baru Smarts Coach.

Perjuangan selama hampir 10 tahun untuk berkongsi setitis ilmu yang barangkali bermakna bagi setengah2 orang ... Smarts Self Defense REBRAND kepada Smarts Defensive System (SDS) - sistem yang dibina untuk memudahkan mereka yang berminat mempelajari seni beladiri peringkat asas dan keutamaan diberikan kepada wanita dan kanak2. Walau bagaimanapun, lelaki juga amat digalakkan.

SDS terbuka kepada mereka yang tidak mempunyai fizikal yang kuat, faktor umur bukan persoalan  kerana sistem ini memberikan ilmu pencegahan jenayah dan juga teknik serta taktik mudah dalam melepaskan diri anda.

Pada tarikh 23 Jan 2013, pelancaran program GADIS - Girls' Awareness Development Inspirational Series anjuran Fadzilah Kamsah Academy (FKA) menaikkan kembali semangat untuk terus berbakti dan berkongsi ilmu kepada yang memerlukan. Terharu bila mengenang diri yang kerdil ini berada diantara Dato' Dr Fadzilah Kamsah, pakar motivasi yang terkenal seantero Malaysia dan juga Datuk Dr Mustapha, usahawan yang berjaya ...dan aku hanyalah dikenali dengan SirN dikalangan murid-murid aku! Tidak lebih dari itu ...

Perjuangan tetap aku teruskan agar generasi akan datang mampu berdepan dengan situasi yang lebih mencabar ...

Sir N

1 comment:

  1. wah tahniah.. kejap lagi boleh la femes kannnnn :)

    http://www.irwanalessatyme.com

    ReplyDelete