Friday, July 17, 2009

Kejohanan TKD Tertutup SMARTS... TERKINI!

Alhamdulillah SMARTS akan mengadakan Kejohanan Tertutup pada 16th August 2009 (1 hari) sempena Program Bulan Kemerdekaan anjuran Belia Bukit Sentosa/ Beruntung/ MK.

Kejohanan ini akan berlangsung seiringan dengan program2 lain sepanjang hari dan berlangsung di Dataran Bukit Sentosa. Tempatnya adalah padang, maka beberapa persiapan seperti khemah, papan lapis, audio bunyi dll terpaksa di selesaikan juga. Oleh kerana program ini agak 'last minute' serta tempatnya bukan di dewan, aku tidak meletak harapan yang tinggi dari segi kualiti tempat tetapi mengharapkan kualiti yang tinggi dari segi persembahan peserta2 selain dari makan/minum yang ditaja oleh pihak2 yang berkenaan.

Maka dengan segala hormatnya aku menjemput rakan2 seperjuangan yang tinggal berdekatan untuk berkunjung dengan menghantar peserta2 dan membantu dari segi teknikal kejohanan ... pengadil kejohanan dan apa2 saja yang perlu dibantu.

Kejohanan ini hanya menyediakan acara individu Lelaki (bwh 9 thn, bwh 12 thn dan bwh 16) dan Wanita (bawah 10 thn dan bwh 16 thn).

Oleh kerana kekangan masa dan tempat, aku anggarkan seramai 70 -80 org sahaja penyertaan yang dapat di uruskan. Walau bagaimana penyertaan pelatih2 amatlah dialu2kan.

Harap Maklum!

No comments:

Post a Comment