Tuesday, June 23, 2009

MGTF National Tournament....

Habis je training hari Ahad tu ... siap2 terus gie MGTF National Tournament kat Politeknik Shah Alam .... niat hati nak bagi pendedahan bagi pelatih2 baru aku terutamanya yang dewasa tentang Taekwondo Tournament. Aku lak niat nak jumpa kawan2 lama ...
Gambar di atas aku dengan Ayasu Koru Obi dan Mang Ganu... at last jumpa gak dengan Mang ni... walau bagaimanapun masih tak berkesempatan nak gi Dungun lagi ... tengoklah hujung2 tahun ni. Lepak kat Rantau Abang ...tengok penyu telur!! Anyway nice to meet u guy...
Macam biasa aku mesti ambik kesempatan jumpa Master Najmi .... pejam celik dah dekat 15 tahun aku kenal dengan 'thru' Sir Sharifudin ... syok gak dengar citer dia didik Sir Din dulu2 ... ha ha ha ... dan byk2 Master ...anak2 dia aje yang berjaya dalam Taekwondo...aku rasalah... Harap2 anak2 aku juga seperti ity ...insyallah sekarang ni nampaknya kearah itu. Amin!!
Ni pulak gambar Master Chee Moon Peow ... pelatih2 aku kat SMARTS nak tengok dia ... aha tengoklah ... dah hampir 2o tahun kenal dia... iskk sedar dok sedor aku yang makin tua... hu hu hu

Ni pulak Master Yeow ... Tradiotional Taekwondo Academy (TTA) .... rasa2 aku Sir Adam lagi kenal dia kot!

Yang paling gembira dapat jumpa kawan2 lama ... macam Sir Mustana (Pahang), Sir Nizam (Negeri Sembilan), Sharvin (Kulim), Ustaz Mansur (Kulim) etc .... moga persahabatan kita 'thru' aktiviti Taekwondo ini akan berkekalan....

No comments:

Post a Comment