Friday, May 1, 2009

Pertemuan dengan GM Dato...

"Sdr Noordin sila dtg ke pejabat MGTF untuk ambil sijil 4. Sila sms untuk temujanji. Dato Sabree", ... sms aku terima dari Grandmaster Dato.

Macam tau2 aje yang aku plan nak jumpa GM Dato hari Khamis mlm... alhamdulillah tak payah aku jenuh nak buat appointment ... dah dapat dah pun! He he he

Malam tadi aku bersama 4 orang pelatih dewasa aku gi jumpa Dato di pejabat MGTF serta Sir Sharifudin. Pelatih2 dewasa aku siap bawa kamera ...almaklum 1st time jumpa GM Dato kan. Mulanya nak singgah sekejap pastu nak ke UTM untuk join training tapi biasalah seronok la pulak berborak dengan GM Dato... iyelah citer orang lama!! Pelatih2 dewasa aku juga mengambil kesempatan untuk bergambar bersama beliau. Kami juga mengambil gambar2 didalam dojang ... curi ide untuk dojang Smarts.

err..sapa nak T-shirt Smarts?

No comments:

Post a Comment