Monday, January 19, 2009

Penat yang berbaloi ...

Seawal January ni aku memang kesibukan ...day by day memang pack tetapi amat berbaloi..

Bermula dgn pembukaan Dojang baru aku ...persiapan, budget dan mcm2 lagi. Hingga kini aku masih tak berkesempatan mengambil gambar dlm dojang aku...

Train-the-Trainer program 5 days ... ingatkan nak relax la ..rupa2nya banyak la pulak assignment nak kena buat. Rupa2nya Pembangunan Sumber Manusia Berhad (PSMB) certificate memang gitu la caranya. Alhamdulillah lepas ...

Grading Test on 18th Jan ... nak kena pastikan pelatih2 aku bersedia untuk test tu. Pagi dan petang training la jawapnya ... bukan apa nak pastikan kualiti tinggi. So, 14 org ambik test ... semua berjaya berserta 3 pelatih dpt Double Promotion. Sorang tarik diri pasal demam...

ITIL v3 Foundation Training program 3 hari yang aku patut conduct hari ini ...last minit dpt info, "tak jadi!". Tapi ada lak tender nak kena response ... arghhh ... hu hu hu ...

Hujung minggu ni lak... aku gi ride 4 hari East Coast Ride ...

Penat... tapi berbaloi!

No comments:

Post a Comment